brandleather.net

Условия за ползване

Поръчка и плащане

Преминаването през процеса на поръчка на  brandleather.net има силата­ ­на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се­ съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Поръчки”, видимо на екрана ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по своята поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС.

brandleather.net има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката.

Поверителност

Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, имейл адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме имейл съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции.
Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност.
Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

  Всички снимки в сайта са собственост на „brandleather.net“ и са обект на авторско право!