brandleather.net

Общи условия и доставка

Поръчка и плащане

Преминаването през процеса на поръчка на  brandleather.net има силата­ ­на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се­ съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Поръчки”, видимо на екрана ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по своята поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС.

brandleather.net има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката.

Поверителност

Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, имейл адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме имейл съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции.
Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност.
Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Всички снимки в сайта са собственост на „brandleather.net“ и са обект на авторско право!

Доставка

Доставката на продукти от нашият магазин се извършва с куриер на СПИДИв рамките на три до пет работни дни,считани от датата на поръчката!Изключение правят изделията,които са изчерпани и изделията по поръчка,като тяхното време за изработка и доставка се уговаря предварително!

Ако доставката е до офис на „СПИДИ“,моля напишете кой е удобният за Вас офис в каре „Бележки към поръчката“,което се намира на страницата за попълване на адреса за доставка,в противен случай пратката ще бъде пратена до Централен офис на „СПИДИ“ във Вашето населено място.

Цената за доставка е според тарифата на СПИДИ! До офис на куриера цената е около 5-6 лв.,а цената за доставка до адрес е около 8-9 лв.!

При поръчка над 150лв.,доставката до офис на СПИДИ е за наша сметка!

Безплатната доставка не важи при изработка на изделия по поръчка или модел на клиента!

Shopping Cart
Scroll to Top